Air Jordan 5 Retro Air Jordan 11 Retro Air Jordan Retro Air Jordan 2013 Retro

Ofset stampa

Ofset stampa je tehnika stampanja koja omogucava primenu visebojne stampe na velikom broju razlicitih materijala. Ofset stampa predstavlja staru tehniku stampanja, koreni ofset stampe se mogu naci u 19. veku u Engleskoj. Ofset stampa pocinje da se masovno koristi pedesetih godina dvadesetog veka i ubrzo postaje najpopularnija metoda komercijalnog stampanja. Glavnina stampe se vrsila ovim procesom, posebno dnevne novine su se stampale tehnikom ofset stampe. Prednosti ofset stampe su mnogobrojne ali cemo navesti samo nekoliko. Koriscenjem ofset stampe dobijamo visok kvalitet stampe, slova stampano ofset stampom su ostrija i cistija. Pored toga tehnikom ofset stampe mozemo stampati na puno razlicitih povrsina ‚Äď gotovo sve osim glatkog papira. Ofset stampa omogucava stampanje na drvu, metalu, grubom papiru, tkanini ili kozi.

Stamparske ploce koje se koriste za ofset stampu se brzo i lako izradjuju sto dodatno smanjuje troskove ofset stampe. Takodje, stamparske ploce kod ofset stampe imaju izuzetno dug zivotni vek. Ovo zbog toga sto kod ofset stampe ne postoji direktan dodir ploce i povrsine na kojoj se stampa. Tehnologijom ofset stampe mogu se stampati i vrlo zahtevna resenja i aplikacije na razlicite proizvode. Ofset stampa se korisit za stampu memoranduma, letaka, brosura, blokova, flajera ili knjiga.

Cena ofset stampe u velikim tirazima je mozda i njena najznacajnija prednost. Ofset stampa se najcesce koristi za stampu reklamnih materijala visokog tiraza. Jedino ofset stampa nudi dve najtrazenije karakteristike :

Visok kvalitetet stampanog materijala i povoljnu cenu za visok tiraz. Mi nudimo najpovoljniju cenu ofset stampe u citavom Beogradu. Dodjite licno kod nas ili nas kontaktirajte na naznacene brojeve telefona i odgovoricemo na sva Vasa pitanja u vezi ofset stampe. Reklama je najznacajnija element borbe sa konkurencijom u danasnje vreme i koriscenjem ofset stampe mozete sebi priustiti veliku kolicinu kvalitetnog reklamnog materijala po izuzetno povoljnoj ceni. Uverite se i sami u mogucnosti ofset stampe i shvaticete da Vam je to bio izuzetno mudar poslovni potez.