Air Jordan 5 Retro Air Jordan 11 Retro Air Jordan Retro Air Jordan 2013 Retro

Sito stampa

Nas copy centar je usavrsio svoje poslovanje i u svoju ponudu ukljucio i mnoge napredne tehnike stampe poput tampon stampe i sito stampe. Sito stampa je tehnika stampanja kojom se otisak ostavlja na gotovo svakom predmetu sa ravnom povrsinom. Materijal na kome se stampa nije bitan kada je u pitanju sito stampa. Moze se stampati na keramici, plastici, drvetu i slicnim podlogama. Oblik i namena podloge takodje nije bitna kada je u pitanju sito stampa. Sito stampa nalazi najvecu primenu u tekstilnoj industriji zato sto je vrlo pogodna za stampu na razlicitim tekstilnim materijalima. Koriscenjem sito stampe mozemo vrsiti stampu na majicama, duksevima i drugim razlicitim tekstilnim materijalima. Sito stampa pruza i razne druge mogucnosti. Jedna od mnogih prednosti sito stampe je i ta sto je koriscenjem ove tehnike stampanja moguce dobiti razlicite debiljene sloja boje na otisku.

Na ovaj nacin odstampati materijal pokazuje odredjen stepen reljefnosti i moze delovati i kao trodimenzionalni objekat. Iz ovog razloga se sito stampa ponekad naziva i 3D stampa. Druga velika prednost sito stampe se krije u njenoj isplativosti. Iako ukoliko se koristi za stampanje malog broja primeraka sito stampa moze biti skupa troskovi ove tehnike stampanja drasticno padaju sa povecanjem tiraza. Sito stampa je zato izuzetno koriscena tehnika stampe za stampanje velikih tiraza. Kao treca velika prednost sito stampe moze se navesti visok kvalitet otiska i njegova trajnost. Ova karakteristika sito stampe je veoma korisna prilikom pravljena reprodukcija umetnickih dela.

Zbog dugotrajnosti i kvaliteta otiska gotovo sva umetnicka dela se reprodukuju koriscenjem tehnike sito stampe. Nas copy centar nudi najpovoljniju cenu sito stampe u citavom Beogradu. Sito stampa je nasla veliku primenu u stampi reklamnih majici koje firme koriste prilikom promocija svojih proizvoda. Takodje stampanje razlicitih materijala koji se dele kao pokloni se najcesce obavlja koriscenjem sito stampe. Nas copy centar je pionir u tehnici sito stampe u Beogradu i ukoliko imate potrebe za ovakvom vrstom stampe samo se obratite nama.

Pod sito stampom podrazumevamo tehniku sa kojom je moguce postici efekat otiska na svim predmetim asa ravnom povrsinom . U neke od elemenata za pogodnu sito stampu mozemo uvrstiti štampu termopreslikaca za keramiku i tekstil,  vrlo cesto se koristi i u direktnoj štampi na razlicitim vrstama  mateijala i to: metalu, PVCu, polietilenu i polipropilenu, prirodnoj i veštackoj koži, prirodnim i veštackim tekstilnim materijalima, staklu, keramici, drvetu, itd. Izrada sito stampe ima veliku primenu obzirom na njene raznovrsne mogucnosti, pa je nasla primenu u mnogim industrijskim granama, ali pretenduje u stampi gotovih proizvoa.  Pored njene velike primene posebnu primenu nalazi u tekstilnoj industriji prilikom stampe na najraznovrsnijim tekstilnim materijalima. Izrada reklama je najpopularnija stamparska tehnika kada su u pitanju veliki tirazi jer su njihove cene pristupacne i isplative investitorima kako u pojedinacnim otiscima , tako i u velikim serijama. Pogodna je za stampu visokog  kvaliteta, a njegova trajnost su jedne od glavnih osobina ovakvog nacina izrada reklame i stampe, kao i njhova velika prednost u odnosu na druge mogucnosti izrade reklama. Izrada reklama sito stampe jeste jedna od stamparskih tehnika putem koje se otisak dobija tako sto se boja potiskuje kroz stamparsku zeljenu formu  koja je izradjena od svile zategnute na ram. Masine putem kojih se izvodi stampa imaju visok stepen automatizacije .  

Njom se moze stampati u vise boja na razlicitim materijalima , u razlicitim oblicima i dimenzijama. Neke od poznatijih elementa na kojima se najcesce izvode reklame sito stampe jesu kacketi i kape, majice i kosulje, torbe i kisobrani, odela i kombinezoni.   Ova stamparska tehnika je danas jako popularna jer se pomocu nje nanosi najdblji sloj boje ods vih stamparskih tehnika. Glvne karakteristike sito stampe su jeftina izrada stamparskih projektnih ideja, i relativno brza izrada stampe. Mi Vam nudimo visok kvalitet izrade reklama sito stampe, visokopostojanim bojama, kao i elemenatima na kojima se izradjuju reklamne aplikacije. Takodje mozemo da se pohvalimo sa timom iskusnih strucnjaka koji svojom efikasnocu i ljubaznosti plemene sektor ovakvog nacina reklamiranja . Raspolazemo sa najsavremenijim digitalizacionim masinama putem kojih se izradjuje sito stampa na reklamnim materijalima brzo i efikasno. Svoje poverenje cete poklanjati samo najboljima, a mi verujemo da cete biti u prilici da saradjujete sa nama.