Air Jordan 5 Retro Air Jordan 11 Retro Air Jordan Retro Air Jordan 2013 Retro

Vizit karte

MATERIJAL: kunzdruck 300g.

BOJA: boja se pravi iz CMYK rastera ili spot po PANTONE Coated paleti

ŠTAMPA: digitalna ili offsetna u punom koloru

DORADA: plastifikacija (mat ili sjajna), bigovanje, zaobljavanje uglova

DODACI: personalizacija po potrebi

UPOTREBA: svi kontakti su nezamislivi bez kartica

*** Ukoliko imate želju da pripremu za štampu (idejno rešenje) uradite sami potrebno je ispoštovati neke parametre. Bitno je ostaviti marginu od ivice secenja do teksta najmanje 5mm. Pripremu raditi u CMYK kolor modelu, u rezoluciji od 300dpi, a ukoliko snimate pripremu u Corel formatu fontove obavezno pretvorite u krive. Što se tiče same tehnike štampe sav materijal izrađujemo u tri najpopularnije tehnike: SITO, OFSET i TAMPON.

Radi reklamiranja svakog vida poslovanja, najpre Vam je potrebna vizit karta kako biste stupili u kontakt sa klijentima I ljudi oko Vas. Vizit karta predstavlja prvi vid komunikacije  izmedju Vase kompanije I klijenta. Ona predstavlja Vas I Vasu kompaniju, stoga ona mora biti sto profesionalnije uradjena I sto jasnija. Vasa vizit karta treba da sadrzi sve podatke I informacije koje zelite da Vas klijent ima o Vasoj usluzi.Dizajn same vizit karte moze biti jednostavan,ozbiljan,kreativan ili kako god ste je vi zamislili, izbor je vas. Veliku ulogu u izdradi ima stampa vizit karti, koja se izradjuje u Nasoj kompaniji na najsavremenijim print masinama, sa postojanim bojama I bogatim sadrzajem grafike.

Takodje,mozemo upotrebiti vise od dve boje, utiskivanje slova, mat ili sjajnu plastifikaciju, full kolor itd. Na osnovu vasih ideja, mi cemo vas jasno predstaviti Vasim klijentima, onako kako ste Vi zamislili. Ukoliko se niste odlucili za izgled vase vizit karte u tome Vam moze pomoci nase ljubazno osoblje, koje ce uciniti sve da Vasu kompaniju predstavi na sto bolji nacin I mozemo vam garantovati da cete ostaviti dobar utisak. Vizit karta Vase kompanije treba da izgleda sto lepse I da sadrzi sve potrebne podatke o Vama I Vasoj kompaniji, za sta cemo se mi potruditi, kako biste ostavili sto bolji utisak. Sam izgled vase vizit karte, govorice puno o Vama I Vasoj kompaniji, stoga cemo se potruditi da izgledom kazemo sve sto je potrebno. Mozete nam dati Vase puno poverenje, mi Vas necemo izneveriti. U stampanju vizi karti na raspolaganju vam je mnostvo boja, razlictih vrsta papira, slova, dizajna itd.I pored svega ovoga, takodje u stampanju vizit karti mozemo umesto nekog dizajna ili slike staviti log Vase firme, kako bi vizit karta sto vise podsecala Vase klijente na Vasu kompaniju.

Vizit karta moze imati dizajn samo sa jedne ili sa obe strane. Originalan dizajn, kvalitetna izrada I stampa Vasu vizit kartu cini odlicnim marketinskim sredstvom.Stampanje vizit karti kod nas je vrlo efikasno I po vrlo pristupacnim cenama. Nasa kompanija se zaista trudi da svojim klijentima pruzi dobar proizvod I dobru uslugu, stoga Vam toplo preporucujemo da stampanje vizit karti ucinite kod nas, jer Vam garantujemo kvalitet I efikasnost u stampanju Vasih vizit karti.